2 Followers
fotballdrakt1869

Design Fotballdrakt - Billige Fotballdrakter På Nett Factory Price

Lag din egen fotballtrøye‎ Supporterutstyr Norge - Sjekk ut masse kule klær i mange kategorier - Online kan du enkelt og greit lage din design egen fotballdrakt!

Den neste Neymar er ham

Etter Brasil bære sine Billige landslags fotballdrakt 2016 2-0 borteseier i Venezuela, har gjort fire-spillet seiersrekke . På grunn av Neymar den akkumulerte gule kort i fravær av spillet, nye stjernen Gabriel Jesus til å delta i konkurransen. Den brasilianske talent for å spille bedre, Manchester City fans de er mer ser frem til neste år han var i Premier League spillet på resultatene av det?

I den brasilianske landslaget, ettersom Ronaldo, virker det som det aldri har vært en kompetent No. 9 Billige Brasil fotballdrakt 2016. Fra 2010 World Cup Fabiano, til 14 VM Fred, og til og med de to siste årene av USAs Cup Tardelli og Jonas, ser ut til å være bedre enn begrepet den fjerde økten. Men nå, Gabriel Jesus la brasilianerne å se håp.

Enda viktigere er at Gabriel Jesus bare 19 år gammel, hvis den nåværende momentum fortsetter å utvikle seg; Han må i de neste 10 år eller enda lenger for å provosere det brasilianske laget spiss.