2 Followers
fotballdrakt1869

Design Fotballdrakt - Billige Fotballdrakter På Nett Factory Price

Lag din egen fotballtrøye‎ Supporterutstyr Norge - Sjekk ut masse kule klær i mange kategorier - Online kan du enkelt og greit lage din design egen fotballdrakt!

Hvorfor Rooney bli en erstatning?

Rooney denne sesongen tilstand unormal nedgangen, kraften i den tidligere Red Devils ess kan ikke stå testen, den spanske "Marca" eller en spesiell tegne et datakart, intuitive uttrykk for Manchester United NO.10 Billige Fotballdrakter siste årene ytelse.

De siste fem sesongene, med økende alder, Rooneys scoring mindre og mindre, 16, 19, 14, 15, og så langt denne sesongen kun har et mål, er det vanskelig å score 20 + av ytelsen. Men Wayne Rooney har begynt å bli vant til å bære hans Rooney drakter 2017 og hjelpe lagkamerater assists, 2012-2015, Wayne Rooney påfølgende tre sesonger av hendelsene bistår data er 16, 17 og 19, bør det sies i assists for å spille Rooney er fortsatt ikke tilfredsstillende.

Med ankomsten av Mourinho denne sesongen, og Wayne Rooney status og privilegier blitt svært pinlig, så langt han spilte bare åtte ganger, bistår 3, målet er bare en, de data som allerede kjørte den laveste karriere unna. Sammen med effekten av Mata og Bogba, Wayne Rooney nylig sitte på benken flere ganger, antagelig en slik situasjon i overskuelig fremtid vil fortsette.